Портал споживача

Організатор: Федерація органічного руху України.

Співорганізатори: Асоціація «Біолан Україна», Іллінецький державний аграрний коледж, Всеукраїнська громадська організація «Жива планета».

За підтримки: Київської міської державної адміністрації, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Президентського фонду Леоніда Кучми "Україна", Швейцарської Конфедерації в рамках проекту Дослідного інституту органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) «Розвиток органічного ринку в Україні», Проекту USAID Агроінвест.

Місце проведення: м. Київ, Контрактова площа.

Час проведення: 12 вересня 2015 р., 09-00 – 19-00 год.

Федерація органічного руху України спільно з партнерами вчергове організовують цей Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів, який, враховуючи важливість розвитку безпечного, дружнього до людей та природи - органічного напрямку господарювання, стане символічним місточком, що поєднає безпосереднього органічного виробника з потенційним споживачем.

В рамках органічного ярмарку Всеукраїнська громадська організація «Жива планета» представить проект «Стале споживання – шлях до покращення навколишнього природнього середовища та якості життя», де усі присутні знайдуть для себе багато цікавого. Кожен отримає цікаву, а головне корисну пам’ятку споживачу, яка буде навігатором для кожного при виборі різноманітного товару. Також заплановано інтерактивні та цікаві забави для малечі.

Цього року виробники з усієї України запропонують до уваги відвідувачів сертифіковані органічні овочі, фрукти, ягоди, молоко, молочні та м’ясні вироби, крупи, борошно, мед, соки, напої, сиропи, повидло, тощо.

Новинкою стануть продукти рибної промиловості українського виробництва, а також органічні корми для тварин.

На гостей чекають дегустації органічних молочних продуктів та напоїв, конкурси, розіграш призів, можливість насолодитись чудовою музикою та піснями від відомих українських митців та творчих колективів.

Професійні кухарі порадують вас приготованими виключно з органічних інгредієнтів юшками, смаженими кабанчиками, ковбасками, та іншими наїдками.

Зважаючи на актуальність та постійно зростаючу потребу населення у здорових, натуральних, екологічно безпечних, органічних, сертифікованих за міжнародними стандартами продуктах харчування, запрошуємо всіх бажаючих відвідати Сьомий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів та на практиці перевірити якість представлених товарів.

Завітайте на Ярмарок та насолоджуйтесь найкращими, справжніми сертифікованими українськими органічними продуктами!

З інформацією про минулорічні ярмарки можна ознайомитись на сторінці: www.organic.com.ua

За додатковою інформацією звертатися:

тел. (044) 425-55-25 або е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.