Портал споживача

Файна Фест – родинний фестиваль, що 19 і 20 грудня 2015 року не тільки допоміг киянам та гостям міста розважитись , а й привернув увагу до важливості зміцнення сім'ї, здорового способу життя, раціонального споживання ресурсів, правильного харчування.

"Жива планета" вже традиційно підтримує цікаві події спрямовані на популяризацію сталого екологічно дружнього способу життя. Експерти організації долучаються до Файна Фест та розкрили відвідувачам фестивалю всі секрети бережливого споживання для всіх членів родини: як економити воду, електроенергію, тепло, а ще як правильно вибирати якісну та безпечну продукцію, як розібратися в маркуванні на упаковках і як відрізнити псевдо екопродукцію від такої, що дійсно відповідає міжнародним стандартам.

На інформаційній станції «Живої планети» всі бажаючі отримали цікаві матеріали про раціональне споживання і маркування продукції.

Також "Жива планета" організувала екологічну вікторину. Дітлахи та їх батьки не тільки дізнатися багато цікавого, а ще й виграли призи від організації та її партнерів: книгу-керівництво для батьків з вибору безпечної та якісної продукції та екологічно сертифіковані товари: ТМ Олейна (рослинна олія), ТМ De la Mark (мийні засоби і пральні порошки) та магнієві фітоконцентрати для ванн серії «Цілюща ванна» від компанії Екобіз.