Портал споживача

27-28 жовтня 2015 року під час роботи форуму GREEN MIND - 2015 , в рамках реалізації проекту «Стале споживання – шлях до збереження навколишнього природного середовища та покращення якості життя», що впроваджується за підтримки Програми розвитку ООН в Україні, було розміщено виставку «Стале споживання для сталого розвитку».

Учасники форуму мали змогу отримати консультації і матеріали з питань сталого споживання, раціонального використання ресурсів та енергії, впливу продукції на довкілля та здоров’я людей на всіх етапах її життєвого циклу: від видобутку сировини та виробництва до споживання та утилізації.

Цьогорічний GREEN MIND зібрав понад 700 провідних міжнародних, європейських та національних експертів, представників органів державної влади, інвестиційних компаній, компаній-товаровиробників, експортерів та дистриб'юторів, бізнес-асоціацій з багатьох міст України та ще 26 країн світу: Німеччини, Бельгії, Польщі, Франції, Чехії, Фінляндії, Сполучених Штатів Америки та інших.

Форум присвячений темам модернізації економіки, досягнень європейських стандартів якості товарів та послуг, посилення конкурентоспроможності вітчизняного товаровиробника на європейських та азійських ринках.

Детальніше про форум